Маршрут поїзда Київ Ріга можуть подовжити до Таліна

Потяг з Києва до Таллінна готовий вразити світ!

Літо 2019 може признати новий етап для потяга Київ – Мінськ – Вільнюс – Рига, розширюючи свій маршрут до Таллінна.

За повідомленням державної компанії Eesti Raudtee, їхні українські колеги висловили бажання продовжити маршрут потяга до естонської столиці. Зустріч відбулася минулого тижня, і обидві сторони вже приступили до обговорень та планування нових зупинок у Південній Естонії.

Моніка Ліллес, представниця Eesti Raudtee, поділилася, що компанія зацікавлена в привертанні місцевих органів самоврядування для обговорення деталей маршруту та графіку руху потяга.

“Якщо проект буде успішним для всіх сторін, ми можемо очікувати продовження маршруту вже на початку літа”, – додала Ліллес.

Голова правління “Укрзалізниці” Євген Кравцов підтверджує, що технічно всі умови для розширення маршруту до Таллінна вже існують, а проект виявився привабливим для пасажирів, забезпечуючи високий рівень заповнюваності вже на старті.

Потяг, який розпочав свій перший рейс 28 вересня 2018 року, вже зацікавив подорожуючих, перевівши близько 5 тисяч пасажирів. Зі зміною графіку з 30 січня 2019 року, тепер він обслуговує маршрут раз в чотири дні, надаючи пасажирам більше можливостей для зручних подорожей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *